diagnostika v sofiq

Автодиагностика – диагностика на място

Какво представлява услугата Диагностика на място ?

Това може наистина да е първият път в който да използвате услуга „диагностика на място“ за вашия автомобил, но нека ви разясним за какво става дума.

Телефон: 0877197958

Автомобилът ви не иска да запали?

диагностика в софияНе сте автомеханик, но познавате достатъчно автомобила си. Колкото и да се мъчите той просто не иска да запали и това е. Прегледали сте всичко от което може да е, дори ако имате стари проблеми и тях сте проверили и дори поправили, но вашият автомобил не желае да запали. Колата ви трябва за утре, днес, след няколко часа, какво правите? Викате ни на помощ.

След като пристигнем при вас, веднага ще започнем щателна проверка по двигателя и ако се наложи – целият автомобил. Само трябва да се свържете с нас и да уговорим къде да пристигне наш екип. Те ще направят пълна проверка на вашия автомобил и ще открият проблема.
За да улесните колегите, ще е добре да кажете какви са симптомите на автомобила, какво си мислите че може да е и дали не сте чули нещо странно последните няколко карания. Това може да е от голяма полза, вместо да се търси проблем на друго място.

Колко време отнема диагностика на място в София?

Разполагаме с високо технологично оборудване и можем да открием бързо проблема. Няма значение какъв модел е вашият автомобил, ние разполагаме с всички кабели за проверка на автомобили, камиони, дори и селскостопански машини.

За колко време може да дойде екип на място?

Винаги зависи от населеното място, но най-често има два случая – уговорен час или веднага. При уговореният час може да има и ден, ако колата не ви трябва веднага и не може да я заведете до сервиз или просто да ни извикате веднага.

Защо бих искал да използвам диагностика на място ?

Бързате. Това е най-лесният отговор който можем да дадем. Колата ви трябва за утре, трябва да я върнете на собственика, а вие сте я повредили и т.н. Ние можем да ви предложим бързото решение на проблема, без дори да си цапате ръцете.

Жените шофьори? Взела сте колата на приятелка, но през това време нещо се е повредило по ваша вина. Викате ни и ние ще ви кажем какво е и ако е възможно можем да го оправим на място. Често се случват подобни малки проблеми.

Дори и да е вашият личен автомобил. Има толкова много неща, които могат да се повредят в един автомобил, че жената да не знае къде да гледа. Жените не са от най-добрите механици, но това не означава, че не могат да повикат за помощ.
Автомобилите са толкова голяма част от нашето всекидневие, че една автодиагностика на място може да се окаже много полезна в много ситуации. Автодиагностика на място от Топ диагностика гарантира високо качество и бърза реакция за гр. София