подаване на ток

Подаване на ток

подаване на токАкумулатора ви е изтощен (паднал) в най неподходящия момент? Викнете пътна помощ за подаване на ток.

Телефон: 0897870392

Ще се отзовем на момента без значение дали ви трябва ток за лек автомобил, камион или джип. Можем да помогнем за всякакви превозни средства. Разполагаме с млад и енергичен екип, който ще реши проблема ви за секунди. Колкото по-бързо решим вашия проблем, толкова по-бързо ще може да продължите към вашата дестинация. Разполагаме с най-модерната техника и най-качествените кабели за запалване на двигателя.
Каква е разликата в кабелите, които продават в магазина и вашите качествени кабели?

Кабелите които се продават в бензиностанцията или по магазините за авто аксесоари също могат да ви свършат работа. Ако обаче имате по-мощен двигател или камион ще ви трябва нещо по-силно. Стандартните кабели са с ограничен ампераж и това прави запалването на автомобила трудно, дори невъзможно понякога. Ние разполагаме с кабели, които са направени да работят с двойно повече ампери, като това им позволява да запалят двигатели с много електроника или такива, които наистина искат силен старт.

За колко време колата ще запали?

Зависи от всяко превозно средство. Ако говорим за голям камион, ще трябва да се прегледа дали всичко по компютъра е наред, дали не трябва да се подмени някой кабел или дали само батерията ви е паднала. Ако ни кажете какви са симптомите, запалването може да стане още по-бързо. Винаги имайте в предвид, че един двигател може да има много електроника и може да му отнеме време докато всичко се опресни. Самото подаване на ток и запалване на двигателя става за секунди. Като цяло, работата може да варира от 5 минути до час.

Имате и допълнителен проблем с електричеството?

Отново може да се обърнете към нас. Когато разговаряме по телефона е добре да опишете всички проблеми, на които искате решение. Така ще можем да изпратим специалист и той да оправи проблема на място, ако това е възможно. Може да става дума за смяна на бушон или поправка на алтернатор, но всичко това може да бъде поправено ако не е прекалено повредено.

Какви са цените за подаване на ток на място?

Цените ни са от най-ниските на пазара. За подаване на ток за 10мин – 30лв и 1 лв на км за посещение. За престой след тези 10мин – 10лв на половин час. За посещение след 21:00 до 07:00ч (нощна тарифа) се начисляват 50% над цената! 

Няма да намерите по-ниска цена от това на пазара в България.

Ако сте жена и имате по-стар модел кола, съмнявате се че всичко е наред по нея и искате тя да бъде проверена може да се свържете с нас.

Услугата „Подаване на ток“ е перфектна за всяка дама, която се нуждае от помощ. Наш специален екип ще дойде на място и ще реши проблема за минути.
Без да има за какво да се притеснявате, просто учтиво обяснете къде е проблема и какви са симптомите и нашите техници ще се справят с него по най-бързият начин.