пътна помощ

Пътна Помощ за фирмени автомобили

Препоръчваме ви да използвате пътна помощ за вашите фирмени автомобили.
Имате фирма, която има няколко автомобила за доставки. Няма значение дали говорим за микробуси или комби. Всички знаем как се експлоатират тези автомобили – използват се докато не се предадат. Няма никаква грижа за тях и се проверяват и сменят части само при възникнал проблем. Точно за такива автомобили пътна помощ е най-удачният избор по време на проблем.
Не всеки шофьор е механик, без значение дали става на въпрос за личен или служебен автомобил. Когато сте наели доставчик, той може да не знае кое, как да поправи по време на повреда и да продължи с доставките. Може да звънне на колега да дойде да помогне, но ако колегата му е зает? Тогава звъни на пътна помощ Big.

С какво може да помогне пътна помощ в подобна ситуация?

Замислете се първо за доставките си. Вашите клиенти чакат, а вие ги бавите, защото автомобилът има повреда по средата на пътя. Няма ли да е много по-лесно да извикате пътна помощ да дойде за минути, да изтеглят колата до желана от вас локация и по най-бързия начин да възобновите работата си?
Колегата, на който е позвънено може да е по други адреси, може да не дойде веднага, а пътна помощ ще се отзове за отрицателно време. Така ще спестите време и ядосани клиенти. Бъдете сигурни, че във всеки ваш автомобил има визитка от фирма за пътна помощ. Винаги трябва да бъдете готови за всичко!

Колко често ми трябва пътна помощ за фирмени автомобили?

пътна помощ
Колкото по-добре поддържате автомобилите, толкова по-рядко ще ви трябва пътна помощ! Това е факт. Много от собствениците, просто чакат да се появи нещо, да започне да тропа, мирише, работи бавно, а много често дори не му обръщат и внимание. Няма значение, дали автомобилът е взет втора ръка или нов, важна е поддръжката. Колкото по-добре го поддържате, толкова по-дълго време, той ще ви служи и пътна помощ няма да ви помага.
Още един голям плюс с услугите на пътна помощ е че могат да ви помогнат с всякакъв автомобил. Дали имате малка количка за разнос на пици или става дума за минибус пълен със стока за доставка – те могат да ви помогнат. Всяка фирма за пътна помощ предлага различни решения за различни проблеми. Ако ви трябва влекач – ще ви изпратят влекач и прочее. По-добре е да потърсите услугите на пътна помощ Big и да оправите проблема си бързо и без ядосани клиенти, от колкото да очаквате ядосано позвъняване заради недоставена пратка.