пътна помощ софия

С какво може да ни помогне пътна помощ София?

Идват есенните месеци, в които трябва да бъдем още по-внимателни на пътя. Това е така, защото започва все по-лошото и дъждовно време, което възпрепятства нормалното шофиране по пътя. Спокойно можем да кажем, че есенните и зимните месеци на годината са най-опасни за шофиране.

В нашата столица трафикът е доста натоварен както и в другите големи градове у нас и всеки трябва да бъде внимателен както със себе си, така и с околните шофьори и пешеходци. За да няма излишни инциденти, то е хубаво да не бързаме, да не сме твърде припряни и да не създаваме излишно напрежение в останалите участници в движението.

За всички проблеми, които се случват на територията на София и околностите, които й принадлежат на помощ е винаги пътна помощ София. Тази компания работи денонощно и всеки ден в месеца дори през празничните дни. Компанията разполага с много по вид машини и съоръжения, които да са в полза на всички шофьори в нужда.

С какво точно може да ни помогне пътна помощ София?

Услугите на пътна помощ са много и няма да можем да ги изброим всички тук в статията. Сега ще научите за някои от тях, които са по-основни и по-често се налага на пътна помощ да ги извършва.

  • смяна на спукана или пък повредена гума (без значение предна или пък задна);
  • транспорт на автомобили, джипове или пък бусове на изгодни цени до избран от вас адрес;
  • отстраняване на повреди на място, ако те са по-леки или в сервиз на компанията, ако те са по-сериозни от обикновените;
  • подаване на ток, за да бъде запален двигателя на пострадалата кола;
  • извозване на пътници от пострадали автомобили до желано от тях място (хотел, мотел, хостел, къща за гости или др.);
  • доставка на гориво или пък автомобилни масла при нужда;

Когато бъдете откарани в сервиз на пътна помощ София, то вие може да се възползвате от ремонт на двигателя, на ходовата част, на спирачната система, смяна на ангренажни ремъци и ролки, смяна на масла и филтри, както и извършване на компютърна автодиагностика, която да покаже моментното състояние на колата.

Може би се питате какви са цените…?

Цените, които са предлагани от пътна помощ София са напълно достъпни спрямо това какво се извършва за тези пари. На първо място от значение е разстоянието, което ще трябва да измине репатрака или пък автомобила, повикан от вас при обаждането към пътна помощ.

Ето и цените: 40-50 лв за леки автомобили, 50-60 лв за джипове или ванове, 60-80 лв за бусове, 30-40 лв за мотори и скутери, а за строителна или селскостопанска техника до два тона цената е 80-90 лв.

Когато имате нужда от услугите на пътна помощ София е добре да се обадите без да имате притеснение. Позвънете на денонощният телефон, съобщете кой се обажда, какво се е случило и къде точно. След това ще бъдете информирани за това каква кола ще бъде изпратена при вас, а цената, която ще платите може да я платите както на ръка, така и чрез карта.