пътна помощ

Пътна помощ през есента

Всеки един сезон крие своите опасности, но есента и зимата се отличават със своите опасни моменти на пътя. Това е така, защото атмосферните условия стават малко по-екстремни, както и пътните условия. Дори и на добрите шофьори може да им се случи да закъсат някъде по пътя. В тази статия ще научите какво да правите ако закъсате през есента.

От какво да се пазим на пътя през есента?

Валежите и променливото време са едни от основните фактори за пътно транспортни произшествия. На някои места от пътя може да има останала вода и това да предизвика аквапланинг и следователно загуба на управлението над автомобила. В такива ситуации почти няма какво да се направи и трябва да бъдете внимателни.

аквапланинг през есента

През есента падат и листата на дърветата. По пътищата извън града няма кой да почиства тези паднали листа и в комбинация с дъжда се получават участъци, които са доста хлъзгави и опасни. Има много други опасности, които също трябва да знаете, но тези са основните.

пътя през есента е опасен!

Можем ли да потърсим пътна помощ София през есента?

Ами разбира се, че може! Пътна помощ София работи денонощно през цялата година и това е в помощ на всички шофьори. Повикването на пътна помощ е изключително лесно. Трябва само да позвъните на компанията, до кажете своите имена, местоположението си и каква помощ трябва да ви бъде оказана. Помощта ще бъде при вас максимално бързо!

С какво може да ни помогне пътна помощ София през есента?

След като сте се обадили и казали какъв проблем имате на пътя, то от компанията ще ви уведомят дали ще може да ви бъде помогнато. Пътна помощ София предлага много услуги като:

  • подаване на ток при проблеми със запалването;
  • смяна на спукана или повредена гума;
  • репатриране при проблем с автомобила, след който не може да продължите пътя си;
  • репатриране при случило се пътно транспортно произшествие;
  • доставка на гориво и различни видове масла, необходими на автомобила;
  • репатриране до най-близък сервиз или до сервиз на пътна помощ София;

Как да бъдем сигурни на пътя?

Никога не можем да сме сигурни на пътя, че няма да се случи нещо непредвидено, но поне можем да правим някои неща, които да ни осигурят някакво спокойствие през есента. На първо място е изключително важно да бъдем със зимни гуми, които осигуряват по-добро сцепление с пътя. друго нещо, което може да правите е да не превишавате допустимата скорост, защото това може да бъде опасно на някои участъци от пътя.

поставяне на зимните гуми навреме

За вашите нужди:

Ако искате да закупите точният автомобил за вас, то вие може да потърсите компания за предварителен оглед на кола преди покупка. Компанията е специализирана в покупките на коли и има професионални кадри, които да ви помогнат с избора на колата.

При нужда от помощ на пътя може да потърсите Пътна помощ София и да се доверите на компанията. Цените са ниски, предлаганите услуги за стотици, а качеството е на ниво, което прави компанията конкурентна на всяка друга.