Репатрак в гр. София

Репатрак при нужда в град София

репатрак в София
Денонощен репатрак в гр. София

През последните години започва да се наблюдава една не толкова добра тенденция в нашата столица и като цяло в България. Тази тенденция може би се досещате, че са честите пътни произшествия. Те могат да бъдат причинени от не толкова добрата поддръжка на автомобилите или пък от неопитността на някои шофьори.

Точно затова репатрак София е насреща на всеки пострадал шофьор и автомобил, по всяко време на година и всеки ден от седмицата. Когато се нуждаете от помощ с репатрак, то вие трябва само да позвъните на пътна помощ София, да кажете къде се намирате и какъв проблем имате с автомобила.

Какви са ползите от пътна помощ София?

моблен сервиз

Няма компании за пътна помощ, които да предлагат едни и същи услуги, както и едни и същи цени. Затова ползите от пътна помощ София могат да се направят на база общите услуги, които предлагат.

На първо място е спокойствието, което те дават на новите шофьори, както и на по-старите, които вече са на възраст.

цените на пътна помощ София не са високи и затова вие може да си направите месечни или годишни договори, ако се наложи помощ на пътя.


А ето и няколко услуги, които се предлагат:

ремонт и поставяне на спукани гуми;

помощ за изваждането на изгубен ключ от автомобил;

репатриране със специализиран автомобил до сервиз на пътната помощ или до сервиз избран от клиента. Може да бъдете репатрирани и до адрес, пожелан от вас.

доставка на гориво и течности за автомобила;

смяна на масло и светлини по автомобила;

подаване на ток при паднал акумулатор;

Може ли да се направи договор с пътна помощ София, ако имаме компания, свързана с автомобилна дейност?

Има такава опция, която е направена с цел улеснение на фирмите, боравещи с внос на автомобили, превоз от един град в друг или пък с карането им за регистрация в КАТ.
В такива случаи фирмата ви няма да заплаща на всяко повикване, а цената ще е фиксирана за определен период от време. Този период може да бъде месец, шест месеца или пък година в зависимост от това какво искате вие. По този начин ще спестите някакви средства, ще спестите време, нерви и ще сте винаги спокойни, че има кой да ви помогне в момент на повреда.

Според някои услугите с репатрак са излишни, защото те могат да се извършат и без намесата на специализиран автомобил, а само чрез изтегляне с друга кола до най-близкото място за престой.
Има и хора, които пък разчитат на репатрака в моменти на повреда или пък при други проблеми, защото по този начин те са сигурни за своят автомобил, че той ще бъде в сигурни ръце и ще бъде закаран до определено място без никакви проблеми.

При нужда от репатрак в София няма нужда да се чудите дали да звъннете на пътна помощ София. Направете го! Оставете се в ръцете на професионалистите и бъдете спокойни.