репатрак в София

Изтегляне на автомобили

Често се случва на разни водачи на моторни превозни средства да закъсат по пътя или да претърпят пътно транспортно произшествие. При такива евентуални ситуации, повече от водачите на превозните средства търсят помощ от свои приятели или роднини. Водачите първоначално могат да изпаднат в паника и няма да знаят какво да предприемат. В тези случаи най-уязвими на паника и стрес са младите и неопитни водачи. Факт е, че паниката няма да доведе до нищо добро!

Специалисти съветват да шофьорите да останат спокойни и да не губят самообладание, защото изтеглянето на автомобили от страна на пътна помощ може да се извършва по всяко време на денонощието. Достатъчно е да се обадите на специализиран автомобил на пътна помощ или да се обадите на приятел или роднина, който може да ви окаже помощ. След като са изтеглили автомобила Ви, то най-добре е да закарате до най-близкия и надежден автосервиз, за да бъде оправен автомобилът Ви.

От какво се определя цената при ползването на пътна помощ?

Единственото нещо от което се нуждаете е телефонния номер на пътна помощ, които ще дойдат да Ви помогнат. Ако наямате актуален номер, то вие може да извадите телефона си и да потърсите интернет за актуален номер. Служителите на всяка компания ще Ви окажат нужното съдействие при изтеглянето на вашия автомобил. Фирмите за пътна помощ предлагат различен по вид услуги като:
– пътна помощ за автомобили.
– доставка на гориво.
– смяна на спукана гума.
– ремонт на колата на място.
Особено важно е да внимавате да не попаднете на случайни превозвачи, които предлагат подобни услуги. За да се предпазите от такъв инцидент, най-добре е да проверите актуалните цени, които се предлагат от фирмата. В повечето случаи случайните превозвачи предлагат цена, много по-ниска от дадена фирма за пътна помощ. Ако имате късмет с търсенето или познати във фирма за пътна помощ, то вие може да имате късмет с намирането на ниска цена.

Какво Ви осигурява застрахователната полица при злополука?

Изтеглянето на автомобила Ви със обикновен камион на пътна помощ може да облекчи вашето финансово положение ако имате застрахователна полица. Ако притежавате такава, то всичко извършено от пътна помощ ще бъде поето от застрахователя. Ако сте участник в ПТП или сте получили наякаква авария, то вие трябва веднага да потърсите застрахователната компания, където сте сключили застрахователната си полица. Ако не можете да намерите веднага застрахователната си компания, потърсете услугите на произволна фирма за пътна помощ.

След като автомобилът Ви бъде изтеглен до автосервиз, вие трябва да поискате да Ви бъде издадена данъчна фактура за извършената услуга. Така застрахователната компания ще Ви възтанови всички разходи по изтеглянето на вашия автомобил.

За вашите нужди:

Ако Ви се случи ПТП или някаква друга авария, то вие може да потърсите услугите на пътна помощ София. Тази компания ще Ви предложи най-добрите цени и най-добрата, бърза и надеждна помощ.

Ако искате да закупите нова кола и няма да успеете сами при избора, то вие може да потърсите услугите на фирма за предварителен оглед на кола. Тази фирма ще избере най-добрата кола за вас според вашите търсения и доходи, с които разполагате.