АВТОАКСЕСОАРИ

Полезни джаджи и автоаксесоари

Направете колата си като ваш втори дом. Снабдетете я с джаджи и автоаксесоари, които ще Ви бъдат от полза не само през дългите семейни пътувания, но и за кратките преходи, които ще правите по работа или с друга цел. В тази статия ще научите за някои такива джаджи, които биха улеснили ежедневието Ви, а в края на статията ще има линк към подобна статия на тази интересна тема!

Снабдете се с органайзер:

Вземети си този автоаксесоар, за да имате място за най-важните си неща в автомобила. С него не само ще разполагате с джоб за вашите монети, но и за още чаши, място за телефон, портфейл, ключове, очила и за още много други неща. Въпросният органайзер пасва точно межди седалките и скоростния лост. Той е елегантен и много удобен.

Направете колата си Bluetooth съвместима:

Ако все още нямате вграден Bluetooth в колата си, то и за това начинание си има подходяща джаджа. Тя има няколко прдимства- супер бърз USB порт за зареждане и може да се използва за възпроизвеждане на музика от вашия телефон или миксро СД карта. Вграденият микрофон в тази джаджа Ви позволява да говорите и по телефона докато шофирате без да го докосвате. Като за край може да се каже, че тази джаджа е с компактен размер, изглежда добре и върши супер работа.

Ароматизирайте колата си:

Ароматизаторите са едни от най-ефективните начини за отстраняване на неприятните миризми в автомобила. Изберете най-добрият ароматизатор според вашите поносимости към тях. Добра идея е да изберете ароматизатор, която е направен изцяло от естествен въглен от бамбук, за да може да се предпазите от влагата и алергените.

Подобрете комфорта на автомобила Ви:

За да подобрите комфорта в колата си, може да закупите възглавнички за седалките. Този аксесоар е особено иновативен и много търсен поради това, че възглавничката е изрязана около врата, което помага да се подравни гръбначния стълб и така позата при стоене да бъде правилна. Те са изработени от различни по вид комбинации от памучна пяна и гел, което ще Ви предпазва от студеното и ще Ви осигурява постоянен комфорт през цялото пътуване.

Винаги приготвени за спукана гума!

Никога не трябва да оставате без флакон с уплътнител за гуми в своя багажник! Тези флакони съдържат безопасна и незапалима формула. Когато някоя от гумите се спука, то вие може да впръскате с флакона в нея. Тя ще се надуе за няколко секунди и ще се запечата. Това обаче не е постоянно решение, а е временно докато отидете до най-близкия сервиз за гуми или до дома, за да подмените спуканата гума.

В помощ на вашият акумулатор!

Кабелите за акумулатора са изключително надеждни при спешни случаи. С тях вие ще имате възможност да стартирате колата си, да заредите телефона, лаптопа или таблета си. Към кабелите за акумулатора може да има и вградено ЛЕД фенерче и акумулаторна батерия, така че това е един от най-полезните автоаксесоари, който трябва да имате в своя багажник на колата.

За вашите нужди:

Ако се случи да закъсате докато сте на път, то вие може да потърсите професионалните услуги на пътна помощ София. Тази компания предлага извозване на автомобили, смяна на гуми и куп други услуги, които помагат на клиентите. Цените са на топ ниво и затова може да ги потърсите.

Ако искате да продадете автомобила си, но не успявате чрез сайтове за продажба или директни посредници, значи е време да потърсите услугите на фирма за изкупуване на коли. Тази фирма предлага директен оглед на място или в сервиз, предлага цена и колата ще бъде продадена по най-бързият начин.